WarmteGebruik

SVP heeft besloten om een ketengeïntegreerd bedrijf te worden. Dat wil zeggen dat zij de warmteproductie, de warmtedistributie en de warmtelevering in eigen beheer gaat nemen. Stadsverwarming: van leverancier tot aan de klant.

Voorlichting aan de klanten hoort hier uiteraard ook bij. Wat kunt u als klant doen om energiezuiniger met warmte om te gaan en daarmee kosten te besparen. En welke installateurs kunt u het best benaderen als uw warmteunit aan onderhoud of reparatie toe is.
Hieronder vindt u informatie hierover.

 

Het 'Keurmerk Installateur'

Besparingstips voor de consument

Informatiebladen

Gratis duurzaamheidscan voor bedrijven in Purmerend

Stadsverwarming Purmerend B.V. (SVP) en de gemeente Purmerend bieden 200 ondernemers binnen het MKB een gratis duurzaamheidscan aan. Doel is het MKB te ondersteunen om minder energie te verbruiken en daarmee een eerste stap te zetten om een bijdrage te leveren aan de Klimaatdoelstellingen (project ‘Verduurzaming bedrijventerrein Purmerend’). De scans richten zich op warmtevraag, elektriciteit en gas en zullen plaatsvinden op bedrijventerreinen de Koog, Baanstee-Oost en -West in Purmerend.

Adviesbureau ‘Klimaatroute’ is ingeschakeld om vanaf 1 oktober 2013 de onafhankelijke duurzaamheidscans uit te voeren bij 200 ondernemers in Purmerend. Naast haar hoofdtaken rond de levering van warmte zet SVP zich met het programma WarmteBewust in voor bewuste klanten. Met het aanbieden van de duurzaamheidscans stimuleert SVP het MKB te kijken naar de effecten en investeringen van energiebesparende maatregelen.

Neem voor meer informatie contact op met: Adviesbureau Klimaatroute, info@klimaatroute.nl, 020 – 7009438, www.klimaatroute.nl.